Elftal van de Week: Feyenoord en FC Utrecht goed vertegenwoordigd

Reacties

Feyenoord is hofleverancier van het tweede VI Elftal van de Week van 2022. Ook FC Utrecht is met twee spelers goed vertegenwoordigd. De topper PSV - Ajax (1-2) levert één speler.

Elftal van de Week: Feyenoord en FC Utrecht goed vertegenwoordigd
© Pro Shots

In het Goffertstadion was Feyenoord met 1-4 te sterk voor NEC. Een overtuigende tweede helft zorgt ervoor dat de Rotterdammers met drie spelers terug te vinden zijn in het Elftal van de Week. De solide Gernot Trauner, tweemaal trefzekere Orkun Kokcü en opgeleefde Alireza Jahanbakhsh gooiden allemaal hoge ogen.

Alle ogen waren dit weekend gericht op het duel tussen PSV en Ajax (1-2). In een wedstrijd waarin het vooral ging over de bal die wel of niet uit was speelde Mazraoui een sterke wedstrijd waarin hij Ajax de overwinning bezorgde met een mooi afstandsschot. De international van Marokko, die vaak opdook op het middenveld, gaf na afloop tegenover ESPN aan dat de kans op een eventuele contractverlenging ‘nihil’ is.

Verder is er plek voor spitsen Michiel Kramer en Jørgen Strand Larsen, die respectievelijk RKC Waalwijk en FC Groningen aan een overwinningen hielpen. Sonny Stevens verdedigt het doel na een sterk optreden tegen AZ (0-0) waarin hij de goed spelende Yukinari Sugawara van scoren wist te houden. Othamane Boussaid en Sander van de Streek verdienden hun plek na de overwinning van FC Utrecht op Sparta (0-3), terwijl ook Michal Sadílek (FC Twente) indruk maakte afgelopen weekend.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.