Elftal van de Week: extreem aanvallend, vier clubs met twee spelers

Reacties

Het Elftal van de Week van speelronde 25 in de Eredivisie moet het vooral hebben van de aanvallende kracht. Liefst vier clubs leveren twee spelers.

Elftal van de Week: extreem aanvallend, vier clubs met twee spelers

Het gaat daarbij om koploper PSV, nummer twee Ajax, SC Heerenveen en Willem II. Namens PSV heeft naast de oerdegelijke Daniel Schwaab ook supertalent Mohammed Ihattaren de beste elf van het weekend gehaald. Dat is een primeur voor de pas zeventienjarige aanvallende middenvelder, die voor zijn goede spel tegen NAC Breda werd beloond met een 7,5.

Ajax had geen enkele moeite met Fortuna Sittard. Onder anderen Matthijs de Ligt en Nicolás Tagliafico haalden met een 7 het elftal maar nét niet, Hakim Ziyech en David Neres staan wel binnen de lijnen. Ziyech staat op het middenveld met onder meer onze Speler van de Week Michel Vlap, terwijl Neres vanaf de zijkant voor aanvoer moet zorgen naar dat andere groeibiljantje van SC Heerenveen: Sam Lammers.

Willem II won met 'slechts' 3-2 van De Graafschap, terwijl het de hele wedstrijd heer en meester was. Goudhaantje Alexander Isak scoorde twee keer en heeft daarmee net als de andere Tilburgse doelpuntenmaker, Fernando Lewis, een plek in het elftal vol uitblinkers.

Het Elftal van de Week wordt verder aangevuld met VVV-Venlo-keeper Lars Unnerstall, Heracles Almelo-verdediger Maximilian Rossmann en Vitesse-smaakmaker Martin Ødegaard.

Bekijk in de Eredivisie op Rapport alle uitgedeelde cijfers van speelronde 25.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.