Elftal van de Week: eerherstel voor NAC, ADO-duo valt op

Reacties

NAC Breda spoelde afgelopen weekend de bittere smaak van de 5-0 nederlaag tegen AZ weg met een overtuigende winst op De Graafschap (3-0) en dat succes is terug te zien in het Elftal van de Week. Karol Mets en Mikhail Rosheuvel verdienden een plekje bij de beste spelers van speelronde twee.

Elftal van de Week: eerherstel voor NAC, ADO-duo valt op

Mets, vlak na rust verantwoordelijk voor de 2-0 van NAC, vormt samen met Sean Klaiber van FC Utrecht en Thomas Ouwejan van AZ de driemansdefensie. Klaiber en Ouwejan kwamen in het weekend tot scoren tegen respectievelijk PEC Zwolle en FC Emmen. Speler van de Week Lars Unnerstall van VVV-Venlo staat onder de lat in het elftal.

Op het middenveld opnieuw plaats voor Thulani Serero, die uitblonk bij Vitesse in de uitwedstrijd tegen SC Heerenveen (1-1) en vorige week ook al in het Elftal van de Week stond. Daniel Crowley bezorgde Willem II eigenhandig de zege op FC Groningen (0-1) met een knal van afstand, waardoor hij niet mag ontbreken. ADO Den Haag-duo Nasser El Khayati en Lex Immers verloor weliswaar van Heracles Almelo (4-2), maar beide spelers scoorden wel een 7,5.

Voorin is met Rosheuvel opnieuw een speler van NAC te vinden. Hij leverde twee assists tegen De Graafschap. Bij Heracles viel Kristoffer Peterson weer op. Na zijn fraaie treffer tegen Ajax scoorde hij twee keer tegen ADO. Naast hem staat Oussama Idrissi weer op linksbuiten. De AZ-aanvaller maakte twee goals tegen Emmen en stond vorige week ook al in het elftal.

Bekijk hier het algemeen klassement na twee speelrondes, aangevoerd door Vitessenaar Serero.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.