Elftal van de Week: Cambuur hofleverancier, één speler van koploper AZ

Reacties

In VI's Elftal van de Week is SC Cambuur deze week bijzonder sterk vertegenwoordigd. De ploeg van (de geschorste) trainer Henk de Jong won zaterdag verrassend van PSV en vier spelers verdienden een plek in het Elftal van de Week.

Elftal van de Week: Cambuur hofleverancier, één speler van koploper AZ
© Pro Shots

Met een 8 voor zijn optreden tegen PSV werd Mitchel Paulissen al verkozen tot VI's Speler van de Week. De aanvaller nam in Leeuwarden de 2-0 voor zijn rekening. Ook de twee andere doelpuntenmakers van de Friezen zijn opgenomen in het Elftal van de Week: Silvester van der Water (8) en Sai van Wermeskerken (7,5). Keeper João Virgínia (7,5) bleek de best beoordeelde doelman in de achtste Eredivisie-speelronde.

Deze week geen spelers van Ajax, PSV en Feyenoord in het Elftal van de Week, maar koploper AZ heeft wel een middenvelder afgevaardigd: Tijjani Reijnders. Hij kreeg voor zijn optreden tegen FC Groningen, waarbij Reijnders goed was voor twee assists, een 7,5.

Fortuna Sittard ziet net als FC Twente twee spelers terug bij de beste spelers van speelronde 8: Úmaro Embaló en Oguzhan Özyakup (Fortuna) kregen allebei een 8 voor hun prestaties bij de thuiszege op FC Volendam en ook Joshua Brenet en Virgil Misidjan (FC Twente) werden beoordeeld met een 8. Het Elftal van de Week wordt gecompleteerd door Iván Márquez (NEC, 7,5) en Arno Verschueren (Sparta Rotterdam, 8).

VI's Elftal van de Week (1-3-4-3): Virginia (Cambuur); Brenet (FC Twente), Márquez (NEC), Van Wermeskerken (Cambuur); Verschueren (Sparta), Özyakup (Fortuna Sittard), Reijnders (AZ), Paulissen (Cambuur); Embaló (Fortuna Sittard), Van der Water (Cambuur) en Misidjan (FC Twente).

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.