Elftal van de Week: Ajax, Feyenoord, AZ en Willem II leveren twee spelers

Reacties

Het VI Elftal van de Week van Eredivisie-speelronde 28 biedt plaats aan liefst vijf aanvallend ingestelde spelers. Ajax, Feyenoord, AZ en Willem II leveren twee spelers.

Elftal van de Week: Ajax, Feyenoord, AZ en Willem II leveren twee spelers

Ajax kwam pas na rust op gang tegen Sparta Rotterdam. Met name Donny van de Beek en Hakim Ziyech maakten veel indruk tijdens de spectaculaire 2-5 zege op de ploeg van trainer Dick Advocaat. Willem II liet na om FC Twente te verslaan, maar speelde wel een prima wedstrijd met Thom Haye en Konstantinos Tsimikas als uitblinkers.

Dat gold ook voor AZ, dat de zege op FC Groningen pas in de extra tijd veiligstelde via smaakmaker Alireza Jahanbakhsh. Ook rechtsback Jonas Svensson was op dreef en dwong een plek in het Elftal van de Week af. De Noor werd zelfs verkozen tot Speler van de Week.

Uiteraard is er ook plaats voor Robin van Persie. De bij Feyenoord op het oude nest teruggekeerde aanvaller liet tegen PEC Zwolle zien prima uit de voeten te kunnen op kunstgras; hij scoorde twee keer. Achterin hield Sven van Beek de Feyenoord-defensie bij elkaar

De overige plekken gaan naar FC Groningen-doelman Sergio Padt, Roda JC-controleur Ognjen Gnjatic en PSV-topschutter Hirving Lozano.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.