Elftal van de Week: Ajax, FC Utrecht en NAC leveren twee spelers

Reacties

NAC Breda is door de 1-2 zege bij Excelsior van woensdag helemaal terug in de degradatiestrijd in de Eredivisie. De achterstand op FC Emmen en De Graafschap bedraagt vier punten. De overwinning in Kralingen levert twee NAC-spelers een plek in het Elftal van de Week op. Ook van Ajax en FC Utrecht staan er twee spelers in.

Elftal van de Week: Ajax, FC Utrecht en NAC leveren twee spelers

Menno Koch kroonde zich woensdag tot matchwinner bij NAC door in de slotfase raak te koppen tegen Excelsior en de Bredanaars daarmee de zege te bezorgen. Ook de sterk spelende Luka Ilic viel op bij de ploeg van trainer Ruud Brood. Voor Alessandro Damen werd het een zure avond. De doelman van Excelsior hield zijn team meerdere malen op de been, maar moest uiteindelijk wel buigen. Als schrale troost staat hij onder de lat in het Elftal van de Week.

Riechedly Bazoer blonk uit bij FC Utrecht in de met 2-6 gewonnen wedstrijd bij VVV-Venlo. De middenvelder scoorde twee keer en wordt in het Elftal van de Week vergezeld door ploeggenoot Sean Klaiber. Aan de kant van Ajax waren Donny van de Beek en Daley Blind belangrijk tegen FC Emmen (2-5). Beide spelers kwamen ook tot scoren.

Voorin is uiteraard plaats voor Willem II-spits Alexander Isak, die vanwege zijn glansrol tegen Heracles Almelo werd gekozen tot Speler van de Week. De Zweed vormt samen met Feyenoorder Steven Berghuis en PSV-aanvaller Luuk de Jong de aanvalslinie.

'Niet swingend Ajax geeft mentale slijtageslag tegen PSV goed vervolg'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.