Elanga ontevreden over zijn speeltijd onder Ten Hag

Reacties

Anthony Elanga staat te boek als groot talent bij Manchester United. De aanvaller is echter niet blij met de hoeveelheid speeltijd die hij krijgt van zijn trainer Erik ten Hag.

Elanga ontevreden over zijn speeltijd onder Ten Hag
© Pro Shots

De twintigjarige Zweed begon dit seizoen pas vijf competitiewedstrijden in de basis bij Manchester United en moest het verder voornamelijk doen met invalbeurten. 'Het is frustrerend', vertelde Elanga op een persmoment rondom het duel van Zweden met België. 'Voor mij is het nu heel belangrijk om te spelen. En dat doe ik niet op dit moment.'

'Ik heb daarover gesproken met Ten Hag. Ik weet wat hij van mij wil zien en ik probeer hard te werken en goed te trainen. Als voetballer wil je niet op de bank zitten. Maar dat heb ik niet in de hand. De trainer kiest voor de beste elf.' Daardoor is het nog maar de vraag of Elanga volgend seizoen ook nog in Manchester speelt.

'Ik moet sowieso het seizoen afmaken en in de zomer zal ik met Manchester United gaan praten. Ik hou van de club en wil ze zoveel mogelijk helpen, maar ik ben ook twintig jaar oud en wil spelen.' Elanga heeft nog een contract tot de zomer van 2026 bij Manchester United.

Spelersprofiel

A. Elanga


Geboortedatum:
27 april 2002
Leeftijd:
21
Geboorteplaats:
Malmö
Nationaliteit
Zweden
Lengte:
1,78 m
Gewicht:
70 kg
Huidige club:
Nottingham Forest
Nationaal team:
Zweden
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.