El Hamdaoui weken aan de kant door blessure

Reacties

FC Twente kan de komende weken geen beroep doen op nieuweling Mounir El Hamdaoui. De aanvaller heeft in het bekerduel met SC Cambuur een kleine spierscheuring opgelopen.

El Hamdaoui weken aan de kant door blessure

De Marokkaan liet zich in de rust van die wedstrijd vervangen door Tom Boere. Volgens de club staat de spits zo'n twee tot drie weken aan de kant. Door de blessure mist El Hamdaoui vermoedelijk de competitieduels met SC Heerenveen, AZ, Ajax en Sparta Rotterdam.

El Hamdaoui moest na zijn komst afgelopen januari ook al het duel met Roda JC missen. Destijds liet het papierwerk van de Saoedische voetbalbond (El Hamdaoui stond onder contract bij Al Taawon FC in Saoedi Arabië) enige tijd op zich wachten, waardoor hij nog niet speelgerechtigd was.

Zelfvertrouwen
Twente-coach Gertjan Verbeek laat in aanloop naar de wedstrijd tegen Heerenveen weten dat de stemming goed is in Enschede na de overwinning op Cambuur. 'Dat is vaak na een zege, maar zeker na een bekerzege en je nu in de halve finale zit. Hopelijk genereert het succes zelfvertrouwen, dat zullen we nodig hebben tegen Heerenveen. Een wedstrijd waarin we geduldig moeten zijn en zuinig moeten zijn met onze kansen en wat we weggeven.'

Wereldgoals Maher brengen Twente naar halve finale.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.