El Ghazi goud waard voor Aston Villa

Reacties

Aston Villa heeft op bezoek bij Leeds United een nipte overwinning geboekt. Dat hadden de gasten te danken aan Anwar El Ghazi.

El Ghazi goud waard voor Aston Villa
© Pro Shots
Leeds United
Leeds United
0 - 1
Aston Villa
Aston Villa

Al in de vijfde minuut sloeg de voormalige Ajacied toe. Hij nam een voorzet van Ollie Watkins met rechts aan en rondde met links af: 1-0. Voor El Ghazi was het zijn zesde competitiedoelpunt van het seizoen.

In het vervolg van het duel had Leeds veelvuldig de bal en kreeg het ook kansen, maar lukte het niet de gelijkmaker nog op het bord te krijgen. Villa kon zodoende al voor de dertiende keer dit seizoen een clean sheet bijschrijven. De ploeg van Dean Smith, die in de slotfase El Ghazi naar de kant haalde, bezet daarmee de achtste plek.

Leeds staat twee plekken lager. Bij de thuisploeg deed Pascal Struijk 52 minuten mee. De verdediger annex middenvelder, die binnenkort mogelijk tussen een interlandloopbaan bij België en Nederland zou kunnen moeten gaan kiezen, werd toen naar de kant gehaald door Marcelo Bielsa.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Premier League

Stand Premier League 2020/2021

Engeland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
8
Arsenal
38
18
7
13
55-39
+16
61
9
Leeds United
38
18
5
15
62-54
+8
59
10
Everton
38
17
8
13
47-48
-1
59
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Aston Villa
Meer over Aston Villa
Meer A. El Ghazi
Meer over A. El Ghazi
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.