El Ahmadi vertrekt naar Saoedi-Arabië, weg voor Clasie ligt open

Reacties

Karim El Ahmadi vervolgt zijn loopbaan bij Al-Ittihad. De middenvelder van Feyenoord tekent spoedig een contract bij de achtvoudig landskampioen van Saoedi-Arabië en negeert daarmee Stade de Reims, dat ook in de race was.

El Ahmadi vertrekt naar Saoedi-Arabië, weg voor Clasie ligt open

Ondanks een nog een jaar doorlopende verbintenis bij Feyenoord, vertrekt de 33-jarige Marokkaans international transfervrij uit Rotterdam. Coach Giovanni van Bronckhorst gaf onlangs al aan dat hij El Ahmadi een avontuur gunt en dat hij niet zou gaan proberen om de middenvelder op andere gedachten te brengen. Feyenoord werkt mee aan een vertrek van zijn aanvoerder.

Het naar de Ligue 1 gepromoveerde Reims had lange tijd de beste papieren om El Ahmadi in te lijven. De routinier kiest echter niet voor een verhuizing naar Frankrijk. Het wordt de derde keer dat El Ahmadi de grens over trekt. In 2011 verhuurde Feyenoord hem een half jaar aan Al Ahly uit Dubai. Daarna kwam de voormalig speler van FC Twente nog twee jaar uit voor Aston Villa, alvorens hij in 2014 terugkeerde in De Kuip.

Clasie
Met het vertrek van El Ahmadi verliest Feyenoord een van zijn belangrijkste spelers. De weg voor een terugkeer van Jordy Clasie ligt nu wel helemaal open. De middenvelder heeft aangegeven dat hij graag terug wil keren naar De Kuip, nu hij niet gelukkig is in het buitenland. Clasie (27) staat nog voor twee jaar onder contract bij Southampton en speelde vorig seizoen op huurbasis voor Club Brugge.

De verwachting is dat Feyenoord de terugkeer van Clasie nu snel zal gaan afronden. De zeventienvoudig Oranje-international speelde tussen 2011 en 2015 reeds 155 officiële wedstrijden voor Feyenoord.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.