EK-landen komen met steunbetuiging voor Eriksen

Reacties

Alle EK-landen hebben Christian Eriksen door middel van een video een goed herstel toegewenst. Namens Oranje neemt bondscoach Frank de Boer het woord.

EK-landen komen met steunbetuiging voor Eriksen
© Pro Shots

Eriksen ging aan het einde van de eerste helft tegen Finland plots naar de grond. Achteraf bleek het om hartfalen te gaan bij de Deense middenvelder. Inmiddels maakt hij het naar omstandigheden goed. Dinsdag liet hij vanuit het ziekenhuis ook zelf van zich horen.

Frank de Boer werkte in het verleden bij Ajax samen met Eriksen. Logischerwijs sprak hij de boodschap van het Nederlands elftal in. 'Je hebt ons heel erg laten schrikken Christian', zei hij in de camera. 'Gelukkig hebben we gehoord dat het nu beter met je gaat. Dat is het enige dat nu belangrijk is. Ik hoop dat je snel zult revalideren. We hopen je snel weer op of naast het veld te zien. We zullen er altijd voor je zijn.'

Verder kwam in de videoboodschap onder meer ook Jan Vertonghen aan het woord, die met de Deen samenspeelde bij Ajax en Tottenhom Hotspur. 'Chris, je hebt ons allemaal enorm laten schrikken. Iedereen in het team en in België leeft enorm met jou en je familie mee. Ik heb je gelukkig even kunnen spreken. Ik hoop dat alles goed komt en dat we er binnenkort even goed over kunnen praten. Veel sterkte voor jou en je familie. Ik spreek je snel.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.