Eitje op de enkel: Brazilië houdt zijn hart vast voor Neymar

Reacties

Neymar heeft een pijnlijke enkel overgehouden aan het WK-duel met Servië (2-0). De sterspeler van Brazilië moest zich tien minuten voor tijd laten vervangen door Antony, die daarmee debuteerde op een mondiale eindronde.

Eitje op de enkel: Brazilië houdt zijn hart vast voor Neymar
© Pro Shots
Brazilië
Brazilië
2 - 0
Servië
Servië

Dankzij twee doelpunten van Richarlison, waarvan de tweede van grote schoonheid was, begon Brazilië voortvarend aan het WK. Toch houden De Goddelijke Kanaries hun hart vast, omdat Neymar het veld geblesseerd moest verlaten. De aanvaller van Paris Saint-Germain moest de nodige tikken incasseren en kon de wedstrijd niet uitspelen.

Met zijn shirt voor zijn gezicht gevouwen, plofte Neymar vervolgens op de bank. Na het laatste fluitsignaal was op beelden te zien dat de blikvanger van de Brazilianen hinkend de kleedkamer opzocht. Het is nog niet bekend wat de aard van de blessure van Neymar is. Op onderstaande foto is te zien dat zijn enkel flink is gezwollen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Neymar wenste niet te reageren, maar volgens Tite hoeft Brazilië niet te vrezen. 'Geen zorgen. Hij blijft spelen, daar kun je van uitgaan', beloofde de Braziliaanse bondscoach op de persconferentie.

Wereldkampioenschap

Stand Groep G Wereldkampioenschap 2022 Qatar

Wereld

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Brazilië
3
2
0
1
3-1
+2
6
2
Zwitserland
3
2
0
1
4-3
+1
6
3
Kameroen
3
1
1
1
4-4
0
4
4
Servië
3
0
1
2
5-8
-3
1
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Wil jij alles lezen over het WK en nog dichter bij de actie komen? Word dan nu hier lid van VI PRO en krijg gratis onze exclusieve WK-special (t.w.w. €9,99) bij een maandelijks opzegbaar abonnement.

Ben je al lid van VI PRO? Bestel dan hier de WK-special met 30% korting.
Word nu lid van VI PRO
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.