Eintracht zorgt voor grote verbazing in Argentinië na komst van Götze

Reacties

Eintracht Frankfurt heeft zich niet populair gemaakt bij Newell's Old Boys. De winnaar van de Europa League bracht onlangs een bod uit op Nicolás Castro, maar liet niets meer van zich horen nadat Newell's Old Boys ermee akkoord ging. Mogelijk besloot Eintracht dat Castro niet meer nodig was, omdat Mario Götze voor dezelfde positie werd binnengehaald.

Eintracht zorgt voor grote verbazing in Argentinië na komst van Götze
© Pro Shots

Anderhalve week geleden, op zondag 18 juni, accepteerde Newell's Old Boys het bod van naar verluidt vier miljoen euro op Castro. 'Daarna stuurden we een e-mail naar Eintracht Frankfurt om documenten uit te wisselen en te vragen wanneer ze Nico in Duitsland wilden hebben', vertelt voorzitter Ignacio Astore aan de krant La Capital.

'We hebben nog steeds geen antwoord ontvangen, maar de deal kan nog tot 1 juli worden gesloten', weet de voorzitter. Het is de vraag of dat gaat gebeuren, want drie dagen nadat Newell's Old Boys het bod op Castro accepteerde maakte Eintracht de komst van Götze bekend. Hij liet PSV voor vier miljoen euro achter zich. Eintracht heeft vermoedelijk dus geen behoefte meer aan een aanvallende middenvelder.

Als Eintracht inderdaad besluit om Castro te laten lopen, stapt Newell's Old Boys wellicht naar de rechter om geleden schade op de Bundesliga-club te verhalen. De club liet Castro in de laatste twee wedstrijden buiten de selectie met het oog op zijn mogelijke transfer. Bovendien werden twee biedingen van andere clubs geweigerd met de boodschap dat Castro al was verkocht, aldus Astore.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.