Eintracht Frankfurt op pole-position voor Hrustic

Reacties

Een vertrek van Ajdin Hrustic bij FC Groningen is in de maak, nu Eintracht Frankfurt zich officieel gemeld heeft voor de overname van de middenvelder.

Eintracht Frankfurt op pole-position voor Hrustic
© Pro Shots

De interesse van de Duitsers was al geen geheim meer, inmiddels wil Frankfurt snel spijkers met koppen slaan. Competitiegenoot 1. FC Köln ligt namelijk op de loer.

Hrustic wil de stap naar de Bundesliga graag maken. FC Groningen probeerde het contract (loopt na dit seizoen af) van de technicus te verlengen, maar de international van Australië heeft aan media uit zijn vaderland deze week laten weten dat hij daar geen interesse in had. 'Ik voel me klaar voor de volgende stap en er zijn twee prachtige clubs die mij willen', doelde hij tegenover The World Game op Köln en Frankfurt.

Die laatste club ligt dus op pole-position en heeft naar verluidt al een persoonlijk akkoord met Hrustic. Voor de 24-jarige speler is Duitsland geen onbekend terrein, want voor zijn periode bij FC Groningen was hij in de academie van Schalke 04 actief. In totaal is Hrustic vier seizoenen selectiespeler van de FC, waarin hij zeventig competitieduels speelde.

Spelersprofiel

A. Hrustić


Geboortedatum:
5 juli 1996
Leeftijd:
27
Geboorteplaats:
Melbourne
Nationaliteit
Australië
Lengte:
1,83 m
Gewicht:
78 kg
Huidige club:
Heracles Almelo
Nationaal team:
Australië
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer FC Groningen
Meer over FC Groningen
Meer A. Hrustić
Meer over A. Hrustić
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.