Eindelijk groen licht: Elia definitief terug op oude nest

Reacties

Eljero Elia gaat na veertien jaar weer spelen voor ADO Den Haag. De 34-jarige aanvaller tekent tot het einde van het seizoen in de Hofstad.

Eindelijk groen licht: Elia definitief terug op oude nest
© Pro Shots

Elia, die in 2007 ADO verruilde voor FC Twente, trainde al enige tijd mee in Den Haag. De overnameperikelen weerhielden de oude bekenden ervan om weer officieel met elkaar in zee te gaan.

Het gewenste groene licht voor nieuwe contracten kwam er afgelopen week, waardoor een verbintenis voor de dertigvoudig Oranje-international ook tot de mogelijkheden ging behoren. ADO en Elia werden het eens over een samenwerking tot minimaal het einde van het seizoen.

Elia wil zich zo snel mogelijk op het veld laten zien. 'Vanaf het moment dat ik ben aangesloten op het trainingsveld, voelt het vertrouwd om weer terug te zijn bij de club', zegt de aanvaller op de clubwebsite. 'Ik heb de afgelopen twee maanden gewerkt aan mijn fitheid en ik hoop nu ook in de wedstrijden iets toe te kunnen voegen. In eerste instantie natuurlijk met mijn spel, maar ook door het team te helpen met mijn ervaring.'

Spelersprofiel

E. Elia


Geboortedatum:
13 februari 1987
Leeftijd:
37
Geboorteplaats:
Voorburg
Nationaliteit
Nederland
Lengte:
1,76 m
Gewicht:
70 kg
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.