La Galaxy stuurt Servische international weg na racistische uitlatingen van vrouw

Reacties

LA Galaxy en Aleksandar Katai zijn per direct uit elkaar gegaan. De positie van de aanvaller was onhoudbaar geworden na uitlatingen van zijn vrouw.

La Galaxy stuurt Servische international weg na racistische uitlatingen van vrouw
© Pro Shots

Tea Katai had zich eerder deze week op sociale media gemengd in de discussie rond de dood van George Floyd. In haar bijdrages op Instagram in het Servisch liet ze zich van een controversiële kant zien.

LA Galaxy reageerde in een statement in duidelijke bewoordingen op de uitlatingen van Tea Katai en riep haar man op het matje. De aanvaller zelf veroordeelde de posts op Instagram. 'Ze waren onacceptabel en passen niet bij mijn normen en waarden.'

Ondanks deze reactie bleek dat een direct vertrek van Katai, een negenvoudig international van Servië, de beste oplossing was. Het contract van de Servische aanvaller, die in januari naar Galaxy was gekomen, werd met onmiddellijke ingang ontbonden.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.