Egyptische bond komt tot schokkende conclusie: Afrika Cup kwijt

Reacties

Bij een verbouwing van het bondsgebouw is de Egyptische bond tot de pijnlijke ontdekking gekomen dat de nodige bekers zijn verdwenen, waaronder ook de originele Afrika Cup.

Egyptische bond komt tot schokkende conclusie: Afrika Cup kwijt
© Pro Shots

De conclusie over de verdwijning is extra pijnlijk, omdat de Afrika Cup al sinds 2013 kwijt zou zijn. Bij een aanval van woedende fans op het bondskantoor zouden de prijzen naar een andere, veilige ruimte zijn gebracht. Echter, sindsdien ontbreekt elk spoor.

Er werd gesuggereerd dat gewezen aanvoerder Ahmed Hassan het kleinood in zijn bezit had. Die wees via Twitter die suggestie van de hand. 'Ik zou willen dat ik deze beker in mijn huis had in plaats dat die kwijt is.'

De originele Afrika Cup, die Egypte in 2010 na het derde succes mocht houden, blijft daarom zoek. De Afrikaanse bond (CAF) heeft aangeboden te helpen in de zoektocht naar de verloren bekers.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.