Eerste zomeraanwinst Feyenoord: Van den Belt komt van PEC Zwolle

Reacties

Thomas van den Belt maakt komende zomer zo goed als zeker de overstap van Keuken Kampioen Divisie-koploper PEC Zwolle naar die van de Eredivisie: Feyenoord.

Eerste zomeraanwinst Feyenoord: Van den Belt komt van PEC Zwolle
© Pro Shots
Sparta Rotterdam
Sparta Rotterdam
1 - 3
Feyenoord
Feyenoord

Onlangs was Van den Belt met vader Gerald (financieel directeur SC Cambuur) aanwezig op een sponsoravond bij een amateurvereniging, waar het nieuws en passant bekendgemaakt werd.

De 21-jarige middenvelder is de eerste nieuwkomer voor het seizoen 2023/24 in Rotterdam-Zuid. In Zwolle had hij nog een contract tot medio 2025. De geboren Zwollenaar beschikte over een clausule in zijn contract waardoor hij voor een gelimiteerd bedrag kon vertrekken. Door die clausule is hij veel goedkoper dan afgelopen winter voor Feyenoord.

In januari was Van den Belt ook al dicht bij een overgang naar Feyenoord, maar tot zijn eigen ongeloof zag hij zijn droomtransfer door zijn vingers glippen. Van den Belt maakt een bijzonder productief seizoen door bij PEC. In 29 duels was hij goed voor dertien goals en acht assists in de KKD.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.