Een écht droomafscheid: Criscito maakt de winnende met zijn laatste trap als prof

Reacties

Domenico Criscito heeft op een bijzondere manier afscheid genomen van zijn leven als profvoetballer. De verdediger van Genoa scoorde vrijdag met de allerlaatste trap uit zijn carrière en hielp zijn ploeg daarmee aan een 4-3 overwinning. 

Een écht droomafscheid: Criscito maakt de winnende met zijn laatste trap als prof
© Pro Shots
Genoa
Genoa
4 - 3
Bari
Bari

De 36-jarige Criscito keerde in januari na een avontuur bij Toronto FC terug bij Genoa, om de cirkel rond te maken en zijn loopbaan te beëindigen bij de club waar het ook allemaal was begonnen. De verdediger droeg bij aan promotie naar de Serie B, maar raakte aan het begin van deze maand geblesseerd, waardoor het erop leek dat hij met een blessure zou gaan afzwaaien.

Criscito ontbrak bij de vorige twee wedstrijden van Genoa en kon ook vrijdag tegen Bari eigenlijk nog niet spelen. Hij zat echter toch bij de wedstrijdselectie en werd diep in blessuretijd in het veld gebracht, toen Genoa een strafschop kreeg. Bij een 3-3 tussenstand schoot Criscito zijn ploeg naar de overwinning: 4-3. Zo kreeg de 26-voudig Italiaans international toch nog een afscheid in stijl.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.