Dumfries kreeg geloof in CL-winst door Onana: 'Dat bewonderde ik'

Reacties

Lange tijd was Denzel Dumfries niet bezig met het halen van de Champions League-finale. Tot André Onana de kleedkamer in kwam lopen en zijn teamgenoten moed insprak.

Dumfries kreeg geloof in CL-winst door Onana: 'Dat bewonderde ik'
© Pro Shots
Manchester City
Manchester City
1 - 0
Internazionale
Internazionale

'Persoonlijk was ik er niet echt mee bezig, daar ben ik gewoon eerlijk over', erkent Dumfries in gesprek met Ziggo Sport. 'Maar het moment dat André Onana binnenkwam en hij uitsprak dat wij de Champions League gingen winnen, dacht ik: hé, dat is misschien wel mogelijk. Hij was voor mij de eerste die echt zei dat het mogelijk was. Dat bewonderde ik wel.'

Dumfries was niet de enige die onder de indruk was van de bravoure van Onana. 'Het is natuurlijk aanstekelijk als iemand met zoveel energie binnenkomt en dat soort dingen uitspreekt. Maar goed, het is mogelijk gebleken.'

De 27-jarige Dumfries speelde dit seizoen elf van de twaalf Champions League-wedstrijden voor Inter. In de Serie A miste hij slechts vier duels van de 38.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.