Dumfries hoog op verlanglijstje PSV

Reacties

Denzel Dumfries is een belangrijke kandidaat om de verdediging van PSV te versterken. De rechtsback zou, bij een vertrek van Santiago Arias, in Eindhoven de concurrentie aan moeten gaan met Joshua Brenet.

Dumfries hoog op verlanglijstje PSV

De 22-jarige Dumfries is bezig aan een ijzersterk eerste seizoen bij SC Heerenveen, dat de Rotterdammer afgelopen zomer overnam van Sparta Rotterdam. De goede prestaties van de fysiek sterke vleugelverdediger zijn ook in Eindhoven niet onopgemerkt gebleven.

Santi Kolk, zaakwaarnemer van Dumfries, erkent dat er veel belangstelling is voor zijn cliënt, die zelf eerder al aangaf open te staan voor een transfer. 'Ik ga niet in op namen van clubs, maar dat er belangstelling is voor Denzel is duidelijk. Op dit moment richt Denzel zich echter volledig op de play-offs met SC Heerenveen. Hij wil met Heerenveen Europees voetbal afdwingen, dat is het enige waar hij zich nu op focust.'

PSV houdt serieus rekening met een vertrek van Arias. De 26-jarige Colombiaan heeft aan de clubleiding laten weten na vijf seizoenen in de Eredivisie toe te zijn aan een nieuwe uitdaging en PSV is bereid om met hem mee te denken.

Streppel biedt gewilde Dumfries onderdak aan in Brabant
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.