Dumfries en Gakpo keren terug bij PSV, Ihattaren ontbreekt

Reacties

Denzel Dumfries en Cody Gakpo keren voor het thuisduel met Willem II terug in de basisopstelling van PSV. De aanvoerder en aanvaller van de Eindhovenaren ontbraken de laatste tijd omdat ze positief testten op corona. Mohamed Ihattaren ontbreekt.

Dumfries en Gakpo keren terug bij PSV, Ihattaren ontbreekt
© Pro Shots
PSV
PSV
3 - 0
Willem II
Willem II

Dumfries en Gakpo hoorden bij het groepje spelers van PSV dat meerdere wedstrijden miste wegens een besmetting met het coronavirus. Pablo Rosario keerde richting het Europa League-duel met PAOK Saloniki al terug uit quarantaine en nu geldt dat dus ook voor de rechtsback en de linksbuiten. Dumfries kwam op 22 oktober tegen Granada voor het laatst in actie, Gakpo deed op 18 oktober tegen PEC Zwolle voor het laatst mee.

Tegenover de rentree van het tweetal staat de afwezigheid van Ihattaren en Ryan Thomas. De aanvallende middenvelder, die bij de selectie voor het Nederlands elftal zit, is ziek. De afwezigheid van Thomas, die de laatste twee duels als rechtsback speelde, was volgens PSV-trainer Roger Schmidt gepland. Verder zijn er geen wijzigingen doorgevoerd tegen opzichte van de basiself tegen PAOK van donderdag (4-1 nederlaag)

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.