Dumfries en Ajacieden steken zwaar geblesseerde Traoré hart onder de riem

Reacties

Lassina Traoré kan na twee geslaagde operaties beginnen aan zijn revalidatie. In een speciaal filmpje van zijn management Forza Sports Group wensen verschillende bekenden uit Traorés loopbaan de spits het beste toe. Ook Denzel Dumfries komt in de compilatie aan het woord.

Dumfries en Ajacieden steken zwaar geblesseerde Traoré hart onder de riem

Traoré maakte afgelopen zomer de overstap van Ajax naar Shakhtar Donetsk en raakte eind september zwaar geblesseerd in een duel met Dumfries. In de Champions League-wedstrijd tussen Shakhtar en Inter kwam Traoré als het ware met zijn voet vast te zitten onder het lichaam van Dumfries.

Traoré liep daarbij schade op aan zijn enkel en knie en Shakhtar meldde al snel dat de twintigjarige spits, die nog zo goed was begonnen aan zijn avontuur in Oekraïne, liefst negen tot twaalf maanden zou moeten revalideren. De aanvaller moest eerst geopereerd worden en is inmiddels twee keer onder het mes gegaan. Nu kan hij zich gaan richten op zijn herstel.

Forza Sports Group behartigt de belangen van Traoré en steekt de spits met een mooi filmpje een hart onder de riem. Onder meer Edwin van der Sar, Dusan Tadic, Jurriën Timber, de Ajax-staf en Lasse Schöne komen daarin aan het woord. Ook Dumfries heeft de tijd genomen om Traoré wat bemoedigende woorden toe te spreken. 'Ik geloof in je', zegt de rechtsback.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.