Duitsland zonder Boateng en Ter Stegen tegen Oranje

Reacties

Jérôme Boateng is de grote afwezige in de Duitse selectie voor het Nations League-duel van 19 november met Oranje in Gelsenkirchen. Ook Barcelona-doelman Marc-André ter Stegen is niet opgeroepen door bondscoach Joachim Löw.

Duitsland zonder Boateng en Ter Stegen tegen Oranje

Boateng last in samenspraak met Löw een rustperiode in. Vorige maand haakte de dertigjarige verdediger van Bayern München al geblesseerd af bij Die Mannschaft na de 3-0 nederlaag tegen het Nederlands elftal. Ter Stegen, bij de nationale ploeg reserve achter Manuel Neuer en bij Barcelona de concurrent van Jasper Cillessen, laat zich tijdens de interlandperiode behandelen aan schouderklachten waar hij al enkele weken last van heeft.

Toni Kroos laat om vergelijkbare redenen de oefeninterland van 16 november tegen Rusland schieten, maar de Real Madrid-spelmaker is er wel bij tegen Nederland. Dat geldt ook voor Chelsea-verdediger Antonio Rüdiger, Borussia Dortmund-aanvoerder Marco Reus, Bayern-middenvelder Leon Goretzka en Bayer Leverkusen-talent Kai Havertz. Het viertal meldde zich vorige maand geblesseerd af. Verder doet Löw grotendeels een beroep op dezelfde namen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

UEFA Nations League

Stand League A Groep 1 UEFA Nations League 2018/2019

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Nederland
4
2
1
1
8-4
+4
7
2
Frankrijk
4
2
1
1
4-4
0
7
3
Duitsland
4
0
2
2
3-7
-4
2
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.