Duitse topclubs azen op Álvarez

Reacties

Edson Álvarez vervolgt zijn loopbaan mogelijk in Duitsland. De 25-jarige Mexicaan, die bij Ajax nog een contract heeft tot medio 2025, staat in de nadrukkelijke belangstelling van Borussia Dortmund. Ook Bayern München is geïnteresseerd in de middenvelder.

Duitse topclubs azen op Álvarez
© Pro Shots

De Duitse topclubs volgen de verrichtingen van Álvarez al geruime tijd op de voet en zien in hem de gewenste zomerversterking voor het middenveld. De 62-voudig international kwam vier jaar geleden, in de zomer van 2019, voor vijftien miljoen euro over van het Mexicaanse Club América.

Bij Ajax kende Álvarez een moeizaam begin, waarna hij uitgroeide tot belangrijke schakel op het middenveld. Afgelopen zomer was Chelsea nog concreet voor de Mexicaan en bereid om een transfersom van meer dan vijftig miljoen euro te betalen. De Amsterdammers lieten hem echter niet gaan. De kans op een transfer deze zomer is wel heel groot. Vorig jaar verruilde Sébastien Haller nog Ajax voor Borussia Dortmund, terwijl Noussair Mazraoui en Ryan Gravenberch naar Bayern München vertrokken. Sinds de winterstop komt ook Daley Blind uit voor de koploper van de Bundesliga.

Bekijk hier al onze video's
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer Álvarez
Meer over Álvarez
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.