Duitse oplossing dient zich aan voor probleem Van Bommel

Reacties

Schalke 04 biedt mogelijk een oplossing voor het ontploffingsgevaar bij Antwerp FC rond Michael Frey. De spits hekelde zijn bijrol onder Mark van Bommel.

Duitse oplossing dient zich aan voor probleem Van Bommel
© Pro Shots

Frey heeft de training bij Antwerp FC hervat na zijn uitbarsting van vorige week en zijn verbanning. De Zwitserse spits gaf na het bekerduel met RC Genk aan 'zijn laatste wedstrijd' te hebben gespeeld onder Mark van Bommel. De frustratie over zijn rol op het tweede plan was tot uitbarsting gekomen.

Frey voelt zich niet op waarde geschat en wil daarom De Bosuil deze transferperiode verlaten. Antwerp FC staat niet te springen om de spits te laten vertrekken, maar de vraag is of de Zwitser zelf zich nog wel kan motiveren.

Verschillende clubs volgen de situatie met interesse. Zo heeft Schalke 04 Frey op de radar gekregen als mogelijke vervanger van Sebastian Polter. De oud-spits van Fortuna Sittard staat door een zware knieblessure voorlopig aan de kant. Frey, die met 1. FC Nürnberg al in Duitsland speelde, kan een oplossing zijn door op huurbasis het seizoen af te maken in Gelsenkirchen.

Spelersprofiel

M. Frey


Geboortedatum:
19 juli 1994
Leeftijd:
29
Geboorteplaats:
Münsingen
Nationaliteit
Zwitserland
Lengte:
1,89 m
Gewicht:
86 kg
Huidige club:
Queens Park Rangers
Bekijk hier al onze video's
Meer Antwerp FC
Meer over Antwerp FC
Meer M. Frey
Meer over M. Frey
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.