Duitse fans: Zlatan-achtige goal Haller met afstand allermooiste van 2017

Reacties

Dat Sébastien Haller een sterk eerste half jaar achter de rug heeft bij Eintracht Frankfurt vindt ook het Duitse voetbalpubliek. Het doelpunt van de ex-spits van FC Utrecht tegen VfB Stuttgart, waarmee hij zijn ploeg op 30 september in extremis de zege bezorgde, is verkozen tot Doelpunt van het Jaar in de Bundesliga.

Duitse fans: Zlatan-achtige goal Haller met afstand allermooiste van 2017

De goal van Haller was niet alleen mooi, maar ook belangrijk voor Frankfurt, waar ook Jetro Willems en Jonathan de Guzmán spelen. In de vierde minuut van de extra tijd knalde de Fransman raak met een omhaal, waarmee hij voor een 2-1 overwinning op Stuttgart zorgde.

'Zlatan Ibrahimovic maakt ook zulke treffers. Het was een reflex, in het strafschopgebied gaat alles zo snel', vertelde Haller na afloop tegen Duitse media. 'Tot nu toe maak ik bij Eintracht Frankfurt alleen de moeilijke kansen af, de grotere mogelijkheden gaan er juist niet in. Ik probeer keihard te werken voor het team, het is mooi dat ik daarvoor de beloning krijg.'

Het Duitse publiek verkoos de goal met 42 procent van de ruim 125.000 stemmen tot Doelpunt van het Jaar. Onder anderen Shinji Kagawa en Pierre-Emerick Aubameyang van Borussia Dortmund en Joshua Kimmich van Bayern München waren genomineerd.

Bekijk de goal van Haller:

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.