Duits avontuur voor Vermeij: 'Wil mezelf buiten Nederland bewijzen'

Reacties

Vincent Vermeij zet zijn loopbaan voort in Duitsland. De 24-jarige spits heeft een contract voor twee seizoenen getekend bij MSV Duisburg, dat volgend seizoen in de Derde Bundesliga speelt.

Duits avontuur voor Vermeij: 'Wil mezelf buiten Nederland bewijzen'

Vermeij komt over van Heracles Almelo, dat hem het afgelopen half jaar verhuurde aan FC Den Bosch. De 1.94 meter lange spits speelde eerder bij De Graafschap en in de jeugd van Ajax. Nu gaat hij dus voor het eerst de grens over.

Duisburg heeft een teleurstellend seizoen achter de rug met degradatie uit de Tweede Bundesliga. De club wil er komend seizoen alles aan doen om terug te keren op het op één na hoogste niveau en ziet daarin een belangrijke rol voor Vermeij.

'Vincent is van de Ajax-school. Hij is een technisch vaardige aanvaller, die weet waar de goal is', vertelt directeur Ivo Grlic op de clubsite. Trainer Torsten Lieberknecht vult aan: 'Hij is beweeglijk, dynamisch en ondanks zijn lengte technisch sterk. Een intelligente spits.'

Vermeij geeft zelf ook uitleg. 'Dit is mijn eerste club in het buitenland, dus alles is nieuw en spannend. Ik wil mezelf graag bewijzen buiten Nederland, ik kijk er erg naar uit om te beginnen.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer MSV Duisburg
Meer over MSV Duisburg
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.