Droomtransfer Mahrez naar Manchester City alsnog een feit

Reacties

Riyad Mahrez gaat een half jaar later dan gehoopt alsnog van Leicester City naar Manchester City. De Engelse kampioen maakt op de officiële website melding van de komst van de Algerijn.

Droomtransfer Mahrez naar Manchester City alsnog een feit

City betaalt volgens Engelse media zo'n 68 miljoen euro voor de 27-jarige Mahrez, die zijn handtekening heeft gezet onder een vijfjarig contract in het Etihad Stadium. Hij heeft zo dus alsnog zijn droomtransfer te pakken: eind januari wilde City Mahrez ook al hebben, maar ondanks een transferverzoek van de dribbelaar weigerde Leicester destijds om mee te werken aan een overstap.

Na het afketsen van de transfer bleef Mahrez anderhalve week weg van de trainingen van Leicester. 'Ik was weg omdat ik tijd nodig had om na te denken, het was een moeilijke situatie', blikte de dribbelaar in maart al terug. 'Het was lastig. Ik heb altijd contact gehouden met de club. Zij hebben het erg goed afgehandeld. Toen ik merkte dat de club en mijn teamgenoten achter me stonden, was het niet moeilijk om terug te keren.'

De belangstelling van Man City bleef bestaan en nu gaat Mahrez dus alsnog aan de slag bij de ploeg van Pep Guardiola. De vleugelspeler annex aanvallende middenvelder speelde vier jaar voor Leicester en was een van de sterren in het team dat in het seizoen 2015/16 zo verrassend kampioen van Engeland werd. Eerder in zijn loopbaan speelde Mahrez in Frankrijk voor Le Havre.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.