'Droomtransfer lonkt voor Willem II'er: Premier League-club meldt zich'

Reacties

Jizz Hornkamp mag hopen op een droomtransfer naar de Premier League. Volgens The Athletic onderneemt promovendus Nottingham Forest een serieuze poging de aanvaller over te nemen van Willem II.

'Droomtransfer lonkt voor Willem II'er: Premier League-club meldt zich'
© Pro Shots

Forest gaf al een slordige 95 miljoen euro uit op de transfermarkt, maar Steve Cooper blijft op zoek naar mogelijkheden om zijn selectie te versterken. De manager zou zijn oog daarbij hebben laten vallen op Hornkamp, die het uitgedunde aanvallersbestand op de City Ground moet uitbreiden. De gesprekken met over een transfer van de 24-jarige aanvaller zijn al opgestart.

Louis Graban nam deze zomer transfervrij afscheid van Forest, dat ook huurling Keenan Davis zag terugkeren naar Aston Villa. Daar tegenover staat de komst van voormalig Taiwo Awoniyi. De voormalig aanvaller van NEC kwam voor twintig miljoen euro over van Union Berlin. Als het aan Forest ligt, wordt Hornkamp de volgende aanvallende versterking.

Nummer dertien
Hornkamp genoot zijn opleiding bij Ajax, AZ en SC Heerenveen. Voor de Friezen debuteerde hij in het profvoetbal, maar een doorbraak bleef uit. Via FC Den Bosch belandde hij afgelopen winter bij Willem II. In Tilburg, waar hij nog over een tweejarig contract beschikt, kwam de spits in achttien wedstrijden tot vijf doelpunten en drie assists. Kiest Hornkamp voor een transfer naar Forest, dan wordt hij de dertiende aanwinst van de promovendus.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Spelersprofiel

J. Hornkamp


Geboortedatum:
7 maart 1998
Leeftijd:
26
Geboorteplaats:
De Rijp
Nationaliteit
Nederland
Lengte:
1,82 m
Gewicht:
81 kg
Huidige club:
Heracles Almelo
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.