Drommel wil volgende stap maken: veel interesse

Reacties

De kans is groot dat Joël Drommel zijn laatste wedstrijd voor FC Twente heeft gespeeld. De 23-jarige doelman wil in de zomer een volgende stap maken en er is veel interesse voor hem vanuit het buitenland. Voor de juiste prijs wil Twente hem laten gaan.

Drommel wil volgende stap maken: veel interesse
© Pro Shots

Hoewel Club Brugge tot nu toe het meest serieus is voor Drommel heeft de keeper een voorkeur voor een transfer naar Duitsland. Daar hebben Hertha BSC, FC Augsburg, Union Berlin en VfB Stuttgart naar hem geïnformeerd.

Drommel ligt tot medio 2021 vast bij Twente en de club heeft nog een optie voor een extra seizoen. De Tukkers staan een transfer van Drommel niet in de weg en mikken op een transfersom van anderhalf tot drie miljoen euro.

Op achttienjarige leeftijd debuteerde Drommel in 2015 voor Twente, dat hem een jaar eerder had overgenomen van IJsselmeervogels. Daarvoor speelde hij - aanvankelijk als veldspeler - in de jeugd van Almere City. In het seizoen 2017/18, waarin Twente degradeerde, kreeg Drommel in december de voorkeur boven Jorn Brondeel. Sindsdien is hij eerste doelman en maakte hij vorig seizoen het kampioenschap in de Keuken Kampioen Divisie mee.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer FC Twente
Meer over FC Twente
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.