Drommel trekt boetekleed aan na kostbare fout: 'Dit is heel pijnlijk'

Reacties

PSV-doelman Joël Drommel heeft het boetekleed aangetrokken na zijn ongelukkige rol in de nederlaag bij Willem II. De 24-jarige keeper ging in de fout bij het winnende doelpunt.

Drommel trekt boetekleed aan na kostbare fout: 'Dit is heel pijnlijk'
© Pro Shots
Willem II
Willem II
2 - 1
PSV
PSV

PSV was in de slotfase van de wedstrijd in Tilburg juist hard op zoek naar de winnende treffer, maar die viel dus aan de andere kant. Ché Nunnely kreeg de bal en dribbelde richting de rand van het strafschopgebied van PSV. Zijn schot leek niet al te gevaarlijk, maar Drommel verwerkte de bal helemaal verkeerd en zag hem tot zijn grote afgrijzen in de hoek belanden: 2-1. Die klap kwam PSV in het laatste kwartier niet meer te boven.

Achteraf meldde Drommel zich voor de camera van ESPN, waar hij zijn ongelukkige actie terugkeek. 'Een heel grote fout, hierdoor verliezen we vandaag', concludeerde de doelman. 'Ik wilde die bal klemmen, maar hij glipte door mijn handen heen: slecht', zei Drommel, die verder bijzonder weinig te doen had in Tilburg.

'Dat zijn de moeilijkste wedstrijden voor een keeper. Wellenreuther had veel te doen, dan kun je in de wedstrijd groeien. Ik had bijna niets te doen, maar kreeg één moment, dan moet je er staan', reageerde Drommel. 'Dit gaat mij ook nooit meer gebeuren. Het is heel pijnlijk. Ik voel me gewoon heel klote, laten we dit snel vergeten.'

De doelman was wel blij met de steun van zijn ploeggenoten. 'De jongens stonden gelijk achter me en zeiden: "Hoofd omhoog." Als keeper zijnde hoort dit erbij. Dat moet je snel verwerken en doorgaan, maar ik voel me echt klote.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.