Dreun voor Agüero: superspits komt belofte net niet na

Reacties

Sergio Agüero neemt op een wel heel zure manier afscheid van Manchester City. De 32-jarige spits kon zaterdagavond als invaller niet voorkomen dat Chelsea de Champions League veroverde.

Dreun voor Agüero: superspits komt belofte net niet na
© Pro Shots

'Ik blijf niet alleen de komende vier jaar, maar nog langer. Tot we de Champions League winnen', zo zei de goalgetter in het najaar van 2014 in gesprek met The Manchester Evening News.

De quotes van Agüero doken jaarlijks, na weer een eliminatie in de Champions League, op via social media. Lange tijd leek het er echter op dat de Argentijn, wiens vertrek uit het Etihad Stadium enkele maanden geleden al werd aangekondigd, als laatste zou lachen. Een ontketend Manchester City stoomde op naar de Champions League-finale, maar daarin bleek Chelsea te sterk.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Agüero liet liefst 385 doelpunten in officieel verband aantekenen voor Manchester City, een clubrecord. Alles wijst erop dat de 97-voudig Argentijns international spoedig zal tekenen bij Barcelona.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Manchester City
Meer over Manchester City
Meer S. Agüero
Meer over S. Agüero
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.