Drama-avond voor Baumgartl: 'Mag niet gebeuren, dat weet hij zelf ook'

Reacties

De teleurstelling bij PSV is groot na de 4-2 nederlaag op bezoek bij Olympiakos. De Eindhovenaren staan daardoor voor een lastige klus bij de return in Eindhoven.

Drama-avond voor Baumgartl: 'Mag niet gebeuren, dat weet hij zelf ook'
© Pro Shots
Olympiakos Piraeus
Olympiakos Piraeus
4 - 2
PSV
PSV

'Het was een onnodige nederlaag, de fouten breken ons op', blikt aanvoerder Denzel Dumfries terug in gesprek met ESPN. 'We maken iets te veel fouten op dit moment. Dat moet op een gegeven moment wel klaar zijn', vervolgt de rechtsback. Schmidt ging daar eerder ook al op in.

De grootste fout werd gemaakt door Timo Baumgartl, die zich bij de 3-2 wel heel eenvoudig liet aftroeven door Youssef El-Arabi. 'Het was een heel ongelukkig moment', zegt Dumfries. 'We kennen Timo als een op en top professional. Niemand in het team gunt hem dit. We zijn er voor hem om hem op te vangen, maar het mag niet gebeuren, dat weet hij zelf ook.'

Philipp Max baalde ook als een stekker. 'Het meest frustrerende was dat we eigenlijk een prima wedstrijd speelden. En toch ga je met een 3-2 achterstand de rust in en wordt het uiteindelijk zelfs nog 4-2. Dat is heel frustrerend, dat we geen goed resultaat meenemen, terwijl dat absoluut mogelijk was.'

De Duitse linksback heeft echter alle hoop op een comeback in Eindhoven. 'In voetbal is alles mogelijk. Het is absoluut mogelijk om hen te verslaan in Eindhoven. We zaten ook in een slechte situatie na drie speelronden in de groep, toen hebben we drie keer gewonnen en zijn we alsnog doorgegaan', memoreert Max.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.