Draaien de Netflix-camera's nog? Sunderland betreurt scorende keeper

Sunderland heeft zaterdag een zeker lijkende overwinning op Queens Park Rangers toch nog verspeeld. In blessuretijd zorgde QPR-keeper Seny Dieng (foto boven) met een rake kopbal voor de gelijkmaker.

Sunderland
Sunderland
2 - 2
Queens Park Rangers

Sunderland is dit seizoen terug in het Championship, het tweede niveau van Engeland, en was zaterdag hard op weg naar de eerste thuiszege van het seizoen. Vier minuten voor het verstrijken van de reguliere speeltijd stonden The Black Cats nog op een 2-0 voorsprong. Ilias Chair bracht de spanning weer terug, waarna QPR alles of niets ging spelen.

Dit leverde de bezoekers het gewenste resultaat op. In blessuretijd viel de gelijkmaker, die werd gemaakt door de mee naar voren gestormde doelman Dieng. Hij zette zijn hoofd tegen een voorzet vanaf links en liet collega-keeper Anthony Patterson kansloos.

Door de late gelijkmaker heeft Sunderland verzuimd om op gelijke hoogte te komen met Hull City en Watford, op het moment de koplopers in het Championship. Sunderland is nog wel ongeslagen en staat na drie wedstrijden op vijf punten. Volgende week wacht de uitwedstrijd bij Sheffield United voor Sunderland, dat voor de draaiende camera's van Netflix in 2017 uit de Premier League verdween en een jaar later direct wéér degradeerde, deze keer naar de League One. Daar bleven de Noord-Engelsen vier jaar rondhangen, voordat zij dit jaar weer promoveerden naar het Championship.