Dost in basis Sporting voor bekerfinale na heftige week

Reacties

Bas Dost heeft 'gewoon' een basisplaats bij Sporting Lissabon in de Portugese bekerfinale zondagavond. De Nederlander was afgelopen dinsdag één van de slachtoffers van een aanval van Sporting-hooligans.

Dost in basis Sporting voor bekerfinale na heftige week

Een groep van vijftig gemaskerde hooligans viel het trainingscomplex van Sporting aan. 'Dit is de zwartste dag in de historie van de club. Je verwacht niet dat dit mogelijk is. Ik word er stil van. Voetbal is voor mij niets meer waard als je zoiets meemaakt', reageerde de Nederlander daarop.

'Maar ik ben ook dankbaar voor de steun die ik heb gekregen van de ware Sporting-fans. Ik ben trots op de manier waarop mijn team met deze situatie is omgegaan. We gaan hier samen doorheen', gaf hij later echter aan. Dost gaf tevens aan beschikbaar te zijn voor de bekerfinale tegen Aves.

Trainer Jorge Jesus heeft zijn topscorer dan ook in de basis geposteerd voor de eindstrijd met de nummer dertien van de Portugese competitie. Om 18.15 uur is de aftrap.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.