Dost behoudt kans op revanche voor dramatische bekerfinale

Reacties

Sporting Portugal zit bij de laatste vier van het toernooi om de Taça de Portugal, de strijd om de nationale beker. Dankzij een zege op CD Feirense mogen Marcel Keizer en Bas Dost zich gaan verheugen op twee topwedstrijden tegen Benfica.

Dost behoudt kans op revanche voor dramatische bekerfinale
Feirense
Feirense
0 - 2
Sporting Lissabon
Sporting Lissabon

Dost deed tegen Feirense van begin tot eind mee bij Sporting, maar slaagde er niet in om zijn doelpuntentotaal verder op te krikken. De spits scoorde wel, in de eerste helft, maar deze goal werd afgekeurd. De treffers van Wendel en Bruno Fernandes, kort na elkaar in het tweede bedrijf, konden wél gevierd worden.

Sporting zit nu in de halve finale van het Portugese bekertoernooi en neemt het daarin in twee wedstrijden op tegen Benfica. De andere twee ploegen die nog in de race zijn, zijn FC Porto en SC Braga. Vorig seizoen bereikte Sporting nog de finale van de strijd om de Taça de Portugal: vlak voor dit duel werd de spelersgroep op het eigen trainingscomplex aangevallen door hooligans. Sporting verloor de finale vervolgens van het bescheiden Desportivo das Aves.

Bekijk hier al onze video's
Meer Sporting Portugal
Meer over Sporting Portugal
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.