Dost als opvolger van Haller op weg terug naar de Bundesliga

Reacties

Bas Dost heeft zijn gewenste transfer zo goed als zeker te pakken. Eintracht Frankfurt meldt via de officiële kanalen dat het in verregaande onderhandeling is met Sporting Portugal over de komst van de spits.

Dost als opvolger van Haller op weg terug naar de Bundesliga

De dertigjarige Dost maakte er de voorbije maanden geen geheim van dat hij toe was aan een nieuwe uitdaging. Verschillende clubs werden in verband gebracht met de spits, maar Sporting bereikte met geen van hen een akkoord. Eintracht Frankfurt lijkt nu wel beet te hebben, al meldt de club dat de deal pas na het weekend afgerond zal worden omdat er nog wat details geregeld moeten worden.

De Duitse club raakte deze zomer met Sébastien Haller en Luka Jovic zijn twee spitsen kwijt. Dost moet het vertrek van de sterspelers van vorig seizoen deels gaan opvangen. In afwachting van een transfer is de Nederlander door trainer Marcel Keizer al buiten de selectie van Sporting gelaten voor het competitieduel met Sporting Braga.

Voor Dost zou een transfer naar Eintracht Frankfurt een terugkeer naar de Bundesliga betekenen. Tussen 2012 en 2016 stond hij immers onder contract bij VfL Wolfsburg, waar Dost in 85 competitieduels goed was voor 36 doelpunten. In Portugal haalde hij met 76 treffers in 84 competitieduels een nóg indrukwekkender gemiddelde.

Bekijk hier al onze video's
Meer Eintracht Frankfurt
Meer over Eintracht Frankfurt
Meer Dost
Meer over Dost
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.