Dortmund heeft na jaren hengelen beet: Braaf volgt Sancho-route

Reacties

Jayden Braaf zet zijn carrière voort bij Borussia Dortmund. De negentienjarige aanvaller koos onlangs voor een vertrek bij Manchester City en volgt nu de route die Jadon Sancho eerder ook nam. Braaf tekent een contract tot medio 2025.

Dortmund heeft na jaren hengelen beet: Braaf volgt Sancho-route
© Pro Shots

Braaf, die in het verleden in de jeugd van Ajax en PSV speelde, maakte in 2018 de overstap naar City. In vier seizoenen kwam het niet tot een doorbraak bij de Engelse grootmacht, die hem in 2021 verhuurde aan Udinese. Dit seizoen werd duidelijk dat er voor Braaf weinig perspectief was bij City.

Ondanks een doorlopend contract liet de club hem gaan en kon Dortmund toeslaan. De Duitse club had Braaf al jaren op het lijstje staan. Braaf volgt het voorbeeld van Sancho, die in 2017 van City naar Dortmund ging en in Duitsland doorbrak. Het leverde hem vorig jaar een toptransfer op naar Manchester United.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Borussia Dortmund
Meer over Borussia Dortmund
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.