'Doorbraak in Neymar-soap: Barcelona start onderhandelingen'

Reacties

Deze dinsdag is een belangrijke dag in de soap rondom de toekomst van Neymar. Barcelona opent vandaag de onderhandelingen, met Paris Saint-Germain én het management van de Braziliaan.

'Doorbraak in Neymar-soap: Barcelona start onderhandelingen'

Barcelona wordt nu al geruime tijd met een terugkeer van Neymar in verband gebracht en de aanvaller heeft met een transferverzoek bij PSG duidelijk gemaakt dat hij graag weer aan de slag wil gaan in Camp Nou. De Spaanse kranten staan al wekenlang vol met allerlei updates, maar de waarheid is dat er tussen de clubs nog helemaal niet direct is gesproken. Barcelona heeft enkel via wat tussenpersonen zijn interesse kenbaar gemaakt.

Nu de transfermarkt nog ruim tweeënhalve week geopend is, komt Barcelona dan toch in actie. Voorzitter Josep Maria Bartomeu heeft het licht voor een megatransfer op groen gezet en volgens RAC1, maar ook de grote Spaanse sportkranten, zitten afgevaardigden van het Barcelona-bestuur deze dinsdag tegenover leden van de PSG-leiding. Technisch directeur Leonardo heeft reeds laten weten dat hij tegen juiste bedrag bereid is om mee te werken aan een transfer.

In de media wordt al lange tijd gespeculeerd over een deal waarbij een of meerdere spelers van Barcelona naar Parijs zouden verhuizen. Ivan Rakitic, Phillipe Coutinho en Ousmane Dembélé worden genoemd als mogelijke kandidaten voor een eventuele ruildeal.

Bartomeu reist zelf overigens niet naar Frankrijk voor de onderhandelingen. Hij heeft het volledige vertrouwen in Andre Cury, die namens Barcelona zaken doet in Brazilië en in nauw contact staat met Pini Zahavi, de zaakwaarnemer die twee jaar geleden een belangrijke rol speelde in de recordtransfer van Neymar naar PSG. Neymar maakte toen voor 222 miljoen euro de overstap naar het Parc des Princes en is met die transfersom nog altijd de duurste aanvaller aller tijden.

Terwijl er in Parijs gesproken wordt tussen de clubs, praat Barcelona in eigen huis met het management van Neymar. Het is duidelijk dat de aanvaller alleen weer bij Barcelona aan de slag zal gaan als daar een dik contract tegenover staat. Neymar weet al dat hij dit gewenste dikke contract kan krijgen bij Real Madrid. Volgens Marca heeft Lionel Messi zijn oud-ploeggenoot opgebeld en hem gevraagd om niet in te gaan op deze aanbieding. Messi wil Neymar terug bij Barcelona, zo wordt beweerd.

De Spaanse media krijgen geen genoeg van de dagelijkse updates in de soap-Neymar en houden de soap in leven. Mogelijk komt er deze dinsdag dan eindelijk een doorbraak.

{"title":"Nieuw bij TOTO? Ontvang 50x je inleg voor zege van PSV!","titleMobile":"Nieuw bij TOTO? Ontvang 50x je inleg voor zege van PSV!","odd":"50.00","url":"https://partner.toto.nl/C.ashx?btag=a_432b_305c_&affid=205&siteid=432&adid=305&c=","bookmaker":{"name":"Toto","id":5002,"lightIconUrl":"/dam/jcr:e7f305cf-dff6-4aeb-b07c-a92c6a2867c8/toto-2.svg","darkIconUrl":"/dam/jcr:e7f305cf-dff6-4aeb-b07c-a92c6a2867c8/toto-2.svg","iconSize":27},"image":"jcr:5e9d6612-8d73-4c52-9042-dc628c0ede1a","position":"2","type":"link","articleLink":"/nieuws/actie-jacks-tot-100x-je-inzet-voor-een-zege-van-feyenoord-of-psv","articleId":"dd0a2af1-c5c3-4a1a-aab8-c34875dc201d","text":"Wint PSV op bezoek bij SC Heerenveen? Bekijk de welkomstactie (24+) van TOTO.","textMobile":"Wint PSV op bezoek bij SC Heerenveen? Bekijk de welkomstactie (24+) van TOTO."}
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Meer Neymar
Meer over Neymar
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.