Donnarumma neemt het op voor verguisde Raiola

Reacties

Gianluigi Donnarumma legt alle kritiek aan het adres van Mino Raiola naast zich neer. Zijn zaakwaarnemer is onder vuur komen liggen door zijn rol in de aanstaande breuk tussen Donnarumma en AC Milan.

Donnarumma neemt het op voor verguisde Raiola

Diverse Italiaanse media meldden dit weekend dat Donnarumma overwoog Raiola aan de kant te zetten, maar de achttienjarige doelman heeft via Twitter korte metten gemaakt met die speculaties. 'Donnarumma en Raiola: gisteren, vandaag en morgen', meldde hij (zie onder).

Donnarumma besloot onlangs zijn medio 2018 aflopende contract bij Milan niet te verlengen. Enkele dagen later gaf Raiola tekst en uitleg over de beslissing van de doelman, door onder meer te stellen dat zijn cliënt onder meer bedreigd zou zijn door de Milanese club.

Raiola kwam daarna onder vuur te liggen bij supporters, onder meer bij protesten op het EK Onder-21 waarop Donnarumma met Italië actief is. 'Als je van Milan houdt, verander dan van zaakwaarnemer', viel er op een spandoek te lezen. Ook werd Raiola ervan beschuldigd een geldwolf te zijn. Van die aantijgingen plukte Donnarumma de zure vruchten, want hij kreeg in het duel met Jong Tsjechië een dollardouche.

Het is nog onduidelijk of Donnarumma deze zomer al bij Milan vertrekt. Het zou voor de Rossoneri de laatste kans zijn om goed te verdienen aan de international, terwijl Donnarumma dan zelf een mogelijk scenario voorkomt dat hij door de club op de bank gezet wordt.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.