Domper voor FC Groningen: Robben ontbreekt in Sittard

Reacties

FC Groningen moet het zondagmiddag op bezoek bij Fortuna Sittard doen zonder Arjen Robben. De 36-jarige routinier zit niet bij de wedstrijdselectie.

Domper voor FC Groningen: Robben ontbreekt in Sittard
© Pro Shots
Fortuna Sittard
Fortuna Sittard
1 - 3
FC Groningen
FC Groningen

Robben keerde deze zomer terug bij zijn oude liefde, waarna hij in een periode van intensieve training werd klaargestoomd voor de start van de Eredivisie. Bij zijn rentree viel hij tegen PSV in de eerste wedstrijd van het seizoen echter alweer vroeg uit met een blessure. Hij herstelde wederom, viel vorige week tegen FC Utrecht een kwartiertje voor tijd in, waarna hij in Sittard klaar leek voor een volgende stap.

Zo ver komt het echter niet. Ongeveer een uur voor de aftrap hebben de noorderlingen hun basisopstelling en de reserves gepubliceerd, maar in beide lijstjes ontbreekt de naam van Robben. Trainer Danny Buijs gaf bij FOX Sports tekst en uitleg. 'Arjen heeft vorige week weer minuten gemaakt en deze week een aantal trainingen meegedaan, maar had gisteren toch wat lichte klachten. In overleg met de medische staf, de fysieke staf en Arjen zelf hebben we bepaald om deze wedstrijd te laten lopen en morgen te kijken hoe het ervoor staat.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.