Domper voor AC Milan én lyrische Klopp: Zlatan mist CL-clash op Anfield

Reacties

De Champions League gaat deze week weer van start, maar dat gebeurt zonder Zlatan Ibrahimovic. De Zweedse superspits ontbreekt bij het bezoekje van zijn club AC Milan aan Liverpool.

Domper voor AC Milan én lyrische Klopp: Zlatan mist CL-clash op Anfield
© Pro Shots
Liverpool
Liverpool
3 - 2
AC Milan
AC Milan

Zlatan kampte de voorbije maanden met een zware knieblessure, die hem ook het EK kostte. Afgelopen zondag maakte hij zijn rentree voor AC Milan, in het met 2-0 gewonnen thuisduel met Lazio scoorde de bijna veertigjarige (!) spits ook direct. De Zweedse vedette leek helemaal terug, maar moet nu dus toch even pas op de plaats maken.

Milan-trainer Stefano Pioli heeft bevestigd dat Ibracadabra niet mee afreist naar Liverpool, vanwege klachten aan zijn achillespees. Heel ernstig zijn die klachten overigens niet: Zlatan blijft vooral uit voorzorg thuis. 'We hoopten dat hij zou herstellen op onze rustdag, maar dat is niet helemaal gelukt. Vandaag heeft hij met het team geprobeerd te trainen, maar dat ging niet', aldus de trainer.

Het is een domper voor Milan, maar ook voor de tegenstander. 'Zlatan, wat een speler!', zo was Liverpool-manager Jürgen Klopp in zijn persconferentie nog lyrisch. 'Ik heb gezien hoe hij zich heeft teruggevochten na zijn blessure. Ik zag video's van zijn revalidatie. Hij vocht, want zoals hij het zelf zei: "Leeuwen rusten nooit lang". Hij is een man van exceptionele momenten, hij is een van de beste spelers die ons spelletje ooit gehad heeft. Maar als hij niet speelt, dan speelt Olivier Giroud. Ook een goede speler.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.