Dollende Wijndal heeft de grootste lol na Ajax-goal

Reacties

Door de goede resultaten onder John Heitinga is de lach terug bij Ajax, wordt weleens gezegd. Owen Wijndal onderstreepte dat met een lolletje na de bevrijdende goal van Mohammed Kudus tegen NEC.

Dollende Wijndal heeft de grootste lol na Ajax-goal
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Wijndal maakte er onlangs in een interview al geen geheim van het uitstekend te kunnen vinden met Steven Bergwijn. Laatstgenoemde greep de goal van Kudus aan om de linksback uit te dagen door een tik uit te delen bij het vieren van de 1-0. Wijndal had direct door dat de tik van Bergwijn kwam en reageerde met een klap tegen het achterhoofd van zijn partner op de linkerflank. Het volgende tikje van Wijndal was te hard naar de zin van Bergwijn, zo deed de aanvaller voorkomen. Wijndal had de grootste lol.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De vleugelverdediger begon tegen NEC al voor de zesde keer op rij in de basis in de Eredivisie. In de Europese wedstrijden onder Heitinga was Wijndal minder van waarde. In de thuiswedstrijd tegen Union Berlin werd hij na 45 minuten gewisseld en in de return in Berlijn bleef Wijndal op de bank. Heitinga tikte de aankoop vorige week tijdens een persconferentie figuurlijk op de vingers nadat hij had geroepen dat hij samen met Bergwijn de beste linkerkant van Nederland vormde.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.