‘Dolend Paris Saint-Germain ziet geen snelle uitweg en weigert in te grijpen’

Reacties

Paris Saint-Germain houdt vertrouwen in trainer Christophe Galtier. De Parijzenaren zijn bezig aan een grauw en grijs seizoen, maar de oefenmeester hoeft het veld voorlopig nog niet te ruimen.

‘Dolend Paris Saint-Germain ziet geen snelle uitweg en weigert in te grijpen’
© Pro Shots
PSG
PSG
0 - 2
Rennes
Rennes

Volgens RMC Sport hoeft Galtier zich voorlopig geen zorgen over zijn baan te maken. PSG heeft een ruime voorsprong in de Franse titelstrijd, maar laat sinds de jaarwisseling veelvuldig na indruk te maken. Ook zondag werd er verloren. Op eigen veld ging de miljoenenformatie onderuit tegen Stade Rennais.

Die nederlaag zorgde voor diverse geruchten over de toekomst van Galtier. De trainer blijft echter tot tenminste het einde van het seizoen op zijn post. PSG ziet namelijk geen mogelijkheid op korte termijn een vervanger van topniveau te strikken, schreef L’Équipe al.

Door de roemloze uitschakeling in de achtste finales van de Champions League tegen Bayern München groeide de druk op de positie van Galtier al. De zeven punten voorsprong in de Franse titelstrijd houden hem voorlopig echter op de been. Voorzitter Nasser Al-Khelaifi blijft de komende periode echter actief om zich te oriënteren op eventuele vervangers.

Bekijk hier al onze video's
Meer Ligue 1
Meer over Ligue 1
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.