Dolblije Hazard kijkt uit naar toppers met PSV

Reacties

PSV heeft Thorgan Hazard gepresenteerd als de tweede aanwinst van deze transferperiode. De van Borussia Dortmund gehuurde aanvaller kijkt er naar uit om op alle fronten te gaan strijden.

Dolblije Hazard kijkt uit naar toppers met PSV
© PSV Media

Bij Dortmund moest Hazard het in de eerste seizoenshelft veelal doen met een rol in de schaduw. Zo had de aanvaller in de Bundesliga nog maar 454 speelminuten gemaakt. Bij PSV lonkt voor hem nu weer een belangrijke rol. De buitenspeler kijkt uit naar het strijden om prijzen: 'PSV doet nog mee in de competitie, de beker en in Europa. Ik kijk enorm uit naar de grote wedstrijden.' Voor PSV staat zondag al een volgende topwedstrijd op het programma: Feyenoord-uit.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Hazard zal ook speelgerechtigd zijn voor de zestiende finale van de Europa League. PSV begint op 16 februari met een uitwedstrijd aan het tweeluik met Sevilla. De huidige nummer drie van de Eredivisie staat in de achtste finale van het bekertoernooi op 8 februari tegenover FC Emmen.

Algemeen directeur Marcel Brands vertelt namens PSV over de komst van Hazard. De beleidsbepaler is blij dat trainer Ruud van Nistelrooij er na het verlies van Cody Gakpo en Noni Madueke een optie voor verschillende posities bij heeft. 'Thorgan is een veelzijdige speler en hij kan op meerdere posities uit de voeten. Daarnaast heeft hij veel internationale ervaring', aldus Brands.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.