Dolberg wil revanche bij Ajax

Reacties

Kasper Dolberg heeft een vertrek bij Ajax uitgesloten. De 21-jarige spits wil in de zomer bijkomen en vanaf de eerste dag van de voorbereiding vol gas geven.

Dolberg wil revanche bij Ajax

Dolberg vertoeft momenteel in Denemarken, waar hij maandag met de nationale ploeg aantreedt tegen Georgië. Ook in zijn vaderland is er veel aandacht voor het teleurstellende seizoen van Dolberg, die in eigen land al jaren als groot talent wordt gezien.

'Nee, dat ben ik niet', zo erkent de aanvaller niet tevreden te zijn over zijn seizoen in Amsterdam, waar hij tot twaalf treffers in 39 optredens kwam. 'Natuurlijk had ik meer willen scoren en beter willen spelen. Maar het draait om het grotere geheel, als ploeg hebben we het wel uitstekend gedaan. Dat is het belangrijkste.'

In gesprek met Bold vertelt Dolberg (rechts op de foto met zijn landgenoten bij Ajax) dat hij revanche wil nemen voor zijn tegenvallende seizoen. 'Het moet beter, ik weet ook dat ik het kan.' Een vertrek is daarbij niet aan de orde. 'Ik zit prima op mijn plek. Ik ken iedereen en voel me thuis. Ik heb een goede en lange vakantie nodig om daarna vanaf het begin er te staan. De laatste twee jaar heb ik veel last gehad van blessures, dat moet ik nu voorkomen. Een goede voorbereiding is daarbij belangrijk.'

Met Denemarken kan Dolberg, die in het gelijkspel van vrijdag tegen Ierland inviel, een goed resultaat wel gebruiken. Met twee punten uit twee duels is de start van de Denen moeizaam te noemen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer Denemarken
Meer over Denemarken
Meer K. Dolberg
Meer over K. Dolberg
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.