Doan blijft koel en opent deur naar halve finale voor Japan

Reacties

Japan is donderdag ten koste van Vietnam doorgedrongen tot de halve finale van het toernooi om de Azië Cup. Ritsu Doan was de gevierde man bij de viervoudige eindwinnaar.

Doan blijft koel en opent deur naar halve finale voor Japan
Vietnam
Vietnam
0 - 1
Japan
Japan

De spelmaker van FC Groningen benutte twaalf minuten na de hervatting op overtuigende wijze een strafschop, waarmee hij voor het enige doelpunt van de wedstrijd in Dubai zorgde. De penalty werd toegekend na inmenging van de VAR.

Japan had bijna voortdurend een overwicht, maar kwam uiterst moeizaam tot uitgespeelde mogelijkheden. Vietnam beperkte zich voornamelijk tot tegenhouden en pogingen van afstand.

Doan was eerder al trefzeker in het groepsduel met Turkmenistan. In de strijd om een finaleticket bindt Japan de strijd aan met China of Iran. De andere kwartfinales van het toernooi zijn Zuid-Korea - Qatar en de Verenigde Arabische Emiraten - Australië.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.