Dit zijn de opstellingen van PSV en Ajax voor de topper in Eindhoven

Reacties

De opstellingen van PSV en Ajax zijn bekend voor de onderlinge topper die zondagmiddag om 16.45 uur van start gaat. Donny van de Beek is nog niet fit genoeg om aan de wedstrijd te starten.

Dit zijn de opstellingen van PSV en Ajax voor de topper in Eindhoven
PSV
PSV
1 - 1
Ajax
Ajax

Coach Mark van Bommel heeft bij PSV één wijziging in petto. Michal Sadílek vervangt Olivier Boscagli. Verder begint PSV ongewijzigd aan het duel ten opzichte van de afgelopen wedstrijden tegen Vitesse (5-0) en Sporting Portugal (3-2). Bij Ajax keert Van de Beek nog niet terug in de basis.

Van de Beek kampte de afgelopen weken met een hamstringblessure. De middenvelder van Ajax speelde op 20 augustus voor het laatst een wedstrijd. Na dat uitduel met APOEL Nicosia, in de voorronde van de Champions League, moest Van de Beek vanaf de tribunes toekijken.

Ten Hag stelde in aanloop naar de topper dat hij geen enkel risico zou nemen met Van de Beek. 'Ik ben niet bereid om risico met hem te nemen. PSV-uit is belangrijk, maar daarna krijgen we nog heel veel belangrijke wedstrijden. Hij is woensdag weer ingestroomd in de groepstraining, vandaag heeft hij weer een sessie meegemaakt, dus nu is het afwachten hoe de reactie daarop is. Daarna maken we een keuze.'

PSV: Zoet; Dumfries, Baumgartl, Viergever, Sadílek; Rosario, Hendrix; Bruma, Ihattaren, Bergwijn; Malen.
Ajax: Onana; Dest, Veltman, Blind, Tagliafico; Martínez, Álvarez; Ziyech, Promes, Neres; Tadic.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.