Dit zei Lewandowski bij ontmoeting met Barça-trainer Xavi

Reacties

Robert Lewandowski heeft onlangs een onderhoud gehad met Xavi Hernández. De gewilde spits sprak met de trainer van Barcelona tijdens een ontmoeting op Ibiza. Die ontmoeting eindigde met een duidelijke verklaring.

Dit zei Lewandowski bij ontmoeting met Barça-trainer Xavi

Het Spaanse AS berichtte zondagmorgen over de samenkomst tussen Lewandowski en Xavi. Al maanden gaan er geruchten over de komst van de Poolse spits naar Camp Nou. Daar liet de aanvaller zich zelf ook over uit, zonder daarbij concreet de naam van zijn potentiële werkgever te benoemen. Door de financiële status van Barça is de transfer echter gecompliceerd.

Op Ibiza kwamen de partijen echter bij elkaar. 'Ik wil heel graag met je trainen', bevestigde Lewandowski aan Xavi. Een uitspraak die behalve bij AS ook bij het Duitse BILD terecht kwam. Daarmee bevestigde Lewandowski dat Camp Nou zijn favoriete bestemming lijkt.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Onlangs liet Barça-voorzitter Joan Laporta zich al uit over het transferdoelwit. 'Robert Lewandowski is een speler van Bayern en ik zou de situatie liever rustig houden. Maar we zijn heel blij dat hij naar Barça wil komen.'

Lewandowski heeft bij Bayern nog een contract voor één seizoen. De Duitsers verlangen een transfersom van ongeveer vijftig miljoen euro. Daar lijkt Barcelona niet voor achteruit te deinzen, want Xavi ziet in de Pool de ultieme bouwsteen om Barcelona weer terug naar de top te brengen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.